feb 012012
 

Vi har tidligere skrevet, at de danske Wordfeud-rekorder så lidt underlige ud. Nu har vi fået hjælp til sagen, og pludselig giver tingene mere mening.

I en tidligere artikel skrev vi, at “De danske Wordfeud-rekorder ser underlige ud“. Det var især spillet med Publikumssucces, der undrede os. Her kunne vi hverken få ord eller point til at stemme.

Ordet blev bygget i et spil mellem Dingorider og SleepyCake, og vi har nu haft held til at få begges kommentarer, og det ser ud til, at tingene alligevel går op.

Pointberegningen

Der er mange faktorer, som spiller ind i pointberegningen af spillet Publikumssucces. Som du kan se af billedet, bliver der nemlig bygget flere andre ord ved samme lejlighed (LAP, UFIN og så videre), og dem skal der naturligvis også tildeles point for. En stor del af disse er i øvrigt bygget over bonusfelter, så der skal tildeles dobbelt eller tredobbelt point. Endelig får spilleren 40 points bonus for at have brugt alle syv bogstaver.

Vi har regnet pointene efter sammen med Anders Lund, som er Dingoriders civile navn, og det kommer til at passe.

Ordbogen

Ordet blev spillet, før Wordfeud skiftede til den danske Retskrivningsordbog, og derfor er det usikkert, hvilken facitliste man skal bruge for at se, om et ord eksisterer. Den forrige ordbog var baseret på den danske open source-ordliste, men hvilke andre kilder, der er blevet brugt, ved kun holdet bag Wordfeud. Derfor kan det godt være, at ordet Publikumssucces – som er et gyldigt dansk ord – har eksisteret i den daværende Wordfeud-ordbog, selvom det ikke fandtes i ordlisten.

Tak til de to spillere bag ordet for at kaste lidt mere lys over deres rekord.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)